Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
  • “Dekoll” inagurohet nga kryeministri i Shqipërisë Z. Edi Rama
  • Dekoll dhe Pinto mundësuan lyerjen e pallateve te “Rruga e Durresit” dhe “Zogu i Zi” Tiranë
  • Dekoll kontribon në rikonstruksionin e shkollës në Farkë
  • T – Mobile beson te kompanina Dekoll
  • Brunes dhe Dekoll sponsorizojnë pastrimin e plazheve në Shqipëri
  • Dekoll merr pjesë në Panairin e Ndërtimit 2016
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.